Hoe kunt u een medewerker van ORES herkennen ? - Bedrijven & Industrie

Deux collaborateurs ORES sont devant une camionnette dans une rue

Hoe kunt u een medewerker van ORES herkennen ?

Een specifieke outfit en een identificatiedocument

Alle medewerkers van ORES, of zij nu technici, meteropnemers of contactmedewerkers zijn :

  • dragen een specifieke outfit met ons logo :
    • Onze terreinmedewerkers dragen grijze uniformen met ons logo op de voorkant en op de achterkant van hun outfit ;
    • In bepaalde omstandigheden kunnen de terreinmedewerkers uitgerust zijn met aangepaste kleding, zoals regenkleding. Die is grijs en geel en eveneens voorzien van ons logo.
  • beschikken, voor het merendeel, over een voertuig (bestelwagen, vrachtwagen, heftruck enz.) waarop u ook ons logo en de kleuren terugvindt die deel uitmaken van onze visuele identiteit ;
  • zijn in het bezit van een persoonlijke identificatiekaart of een opdrachtbrief. De kaart stelt u in staat om hun identiteit vast te stellen. Ze bevat de naam van de medewerker, zijn identificatienummer en zijn foto. In geval van twijfel raden wij u aan om dit document rechtstreeks te vragen aan de persoon die zich bij u aanmeldt.

U hebt nog altijd twijfel over de legitimiteit van een medewerker van ORES ?

  • Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst op 078/15.78.01 (van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur, behalve op feestdagen)
  • U kunt ook contact opnemen met de lokale politie als het gedrag van de persoon u verdacht lijkt.

Een medewerker van ORES zal u nooit geld vragen. De facturering valt onder de verantwoordelijkheid van uw energieleverancier, onze medewerkers incasseren geen geld voor onbetaalde of lopende facturen.