In alle sereniteit verhuizen - Bedrijven & Industrie

une équipe d'hommes et de femmes en costume transportent des caisses de déménagement

In alle sereniteit verhuizen

Uw onderneming verhuist ?

Hier vindt u enkele tips om de overdracht optimaal te laten verlopen, zonder de continuïteit van uw activiteiten te hinderen.

Uw onderneming verlaat haar huidige adres

  • We raden u aan uw meters open te laten en het energie-overname formulier in te vullen. Laat het medeondertekenen door de volgende huurder of eigenaar van het gebouw (of zijn mandataris) en neem contact op met uw energieleverancier.
  • U heeft het formulier niet kunnen laten invullen en medeondertekenen? Dan raden we u aan om de meters te laten afsluiten door ORES. Zo vermijdt u dat het latere verbruik gefactureerd zou worden op naam van uw firma.

Uw onderneming verhuist naar een nieuw adres

  • Wanneer de meters open zijn, kunt u het energie-overname formulier invullen en mee laten ondertekenen door de vorige bewoner of de eigenaar van het gebouw (of zijn mandataris). Raadpleeg vervolgens uw energieleverancier.
  • Wanneer de meters afgesloten zijn, dient u contact op te nemen met een energieleverancier (voor elektriciteit of gas) om snel een leveringsovereenkomst af te sluiten. Wanneer uw contract met uw leverancier geofficialiseerd is, neemt u contact op met ORES om de meter(s) te laten openen. Bel het nummer 078/15.78.01 (keuze 1 - werken) om uw prijsofferte te ontvangen en uw afspraak te plannen in minder dan 5 minuten.

Verhuizen zonder zorgen !

Vul dit document in en neem contact op met uw energieleverancier.

Download het verhuisformulier

Uw nieuwe adres is niet aangesloten ? Hier vindt u de te ondernemen stappen.

U wenst uw meterstand te kennen ? Hier vindt u de te ondernemen stappen.