Nieuws en pers

Nieuws en pers

U bent journalist en bent op zoek naar informatie over de activiteiten van ORES?

Contacteer onze woordvoerder:

Jean-Michel Brebant
rue Antoine de Saint Exupéry,
18 - 6041 Gosselies
GSM: +32 479 97.22.81
Fax: +32 (0) 71 91.18.13 
Mail: jeanmichel.brebant@ores.net

De dienst Communicatie is ook bereikbaar op het nummer 071/91.18.12.

Opgelet, dit nummer is niet bestemd voor klanten: er mag in geen enkel geval informatie gegeven worden over een dossier van werken of van een lopende aanvraag.

We nodigen u uit om voor alle informatie van deze aard onze website te raadplegen en het contactformulier in te vullen.

Persberichten

 • Officiële start van de omschakeling van ‘arm’ naar ‘rijk’ aardgas

  Persbericht

  Met de voorstelling van de campagne voor de omschakeling van arm naar rijk (aard)gas, gaven de federale minister van Energie, Marie Christine Marghem, en de regionale ministers van Energie Céline Fremault en Jean-Luc Crucke, de officiële start van de omschakeling.

 • Feestelijke opening van een openbare oplaadzuil voor elektrische voertuigen in Moeskroen

  Duurzame mobiliteit

  De stad Moeskroen en ORES openen vandaag een oplaadzuil voor elektrische voertuigen op de openbare weg. Het is de 22e oplaadzuil die ORES in een Waalse gemeente plaatst.

 • ORES reageert op de beschuldigingen van het tijdschrift Le Vif “Laten we niet veralgemenen. Bij feiten blijven is de boodschap.”

  ORES reageert op het belastend dossier dat Le Vif vandaag heeft gepubliceerd en betreurt de veralgemening en het feit dat Le Vif duidelijk het imago van ORES wil schaden in de huidige context.

 • ORES zet de rationalisatie van zijn beleid voort: in vier jaar tijd werden zeven intercommunales en meer dan 300 mandaten afgeschaft

  Na maandenlang overleg met de aandeelhouders hebben de raden van bestuur van de twee ondernemingen die samen de groep ORES vormen (ORES Assets cvba en ORES cvba) nieuwe maatregelen goedgekeurd voor de rationalisatie van het bedrijf.

 • Inhuldiging van een openbare elektrische oplaadzuil in Chapelle-lez-Herlaimont

  De gemeente Chapelle-lez-Herlaimont en ORES openen vandaag een oplaadzuil voor elektrische voertuigen op de openbare weg. Een goed moment voor ORES om de balans op te maken van haar 'ORES mobiliteit'-aanbod.

 • Voorstelling van het "ORES Mobiliteit"-aanbod in Saint Ghislain

  De stad Saint Ghislain en ORES huldigen vandaag een openbaar oplaadpunt voor elektrische voertuigen in. De gelegenheid om het hele "ORES Mobiliteit"-aanbod voor te stellen.

 • Opening van een CNG-tankstation

  ORES en DATS24 openen vandaag in Gosselies het eerste tankstation voor voertuigen op aardgas (CNG) in Wallonië van de dochteronderneming van de Colruyt-groep. De gelegenheid om een Waalse visie voor te stellen inzake mobiliteit op CNG, de functie van ORES binnen dit domein en de investeringen van DATS 24 inzake de vestiging van 15 CNG-tankstations op korte termijn.