De tarieven voor een aansluiting - Overheden

De tarieven voor een aansluiting

Voor uw aanvragen voor aansluitwerken en netuitrustingen

De tarieven voor een aansluiting en een netuitrusting (bouwrijp maken van een terrein) zijn terug te vinden in de tarieftabellen. Deze tabellen zijn dezelfde voor het volledige gebied dat door ORES gedekt wordt en maken het mogelijk een offerte op te stellen. Raadpleeg deze pagina indien u meer informatie wenst over de onderdelen van de prijsofferte. 


De tarieven voor een aansluiting raadplegen


Gebruik van de aansluitingtarieven

Dankzij de toegepaste tarieven kan het volgende worden gegarandeerd:

  • De aanwezigheid van opgeleide en bekwame techniciDe technici die voor uw werken ter plaatse komen worden voortdurend opgeleid en niet enkel op het vlak van veiligheid maar ook wat de te gebruiken methodes en de te gebruiken technieken betreft, om zo steeds in staat te zijn de werken uit te voeren volgens de regels van de kunst.
  • Het werk op zich…
    We voeren het gevraagde werk uit volgens uw wensen en houden rekening met uw verplichtingen (wetten, voorschriften, enz.)
  • Het gebruikte materiaal
    Er geldt een levenslange garantie op het materiaal dat wij in het kader van onze opdrachten leveren/plaatsen. Wanneer dit verouderd is, vervangen wij dit gratis. Het gebruikte materiaal is gecertificeerd volgens de geldende wetten en voorschriften.