afspraak digitale meter- particulieren

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR DE INSTALLATIE VAN UW DIGITALE METER

Wenst u thuis een digitale meter met communicatiefunctie te installeren? Geniet dan nu de talrijke voordelen die de volgende maanden nog zullen evolueren:

  •  controleer en analyseer dagelijks uw elektriciteitsverbruik.
  •  bespaar door uw verbruik aan te passen of abnormaal verbruik op te sporen;
  •  profiteer van de automatisering van uw meteropname op afstand;
  •  als u zonnepanelen hebt of op een andere manier energie produceert, ziet u hoeveel stroom u uit het net opneemt en hoeveel u in het net injecteert (het overschot van uw productie dat u niet onmiddellijk verbruikt en in het net injecteert).

Meer weten over de voordelen van de digitale meter

De installatie van een digitale meter is momenteel gratis dankzij een premie die het Waalse Gewest toekent aan alle huishoudelijke klanten (met of zonder energieproductie) die de installatie aanvragen tussen 1/10/2020 en 31/12/2023 (of tot het budget uitgeput is). Deze premie dekt de vervanging van één enkele meter, maar niet de eventuele extra kosten (meterkast, onderbreekbare aansluitklemmen, enz.).

Maak nu een afspraak met enkele muiskliks!

IK MAAK EEN AFSPRAAK

Ik heb al een afspraak

MIJN AFSPRAAK WIJZIGEN OF ANNULEREN

Dit hebt u nodig:

  • ofwel de webreferentie met maximaal 20 karakters. U vindt deze referentie in de e-mail die u hebt ontvangen als bevestiging na uw online aanvraag;
  • ofwel het dossiernummer met acht cijfers, dat begint met het cijfer 4. U vindt het dossiernummer in de offerte die u van ORES hebt ontvangen.