Gebruik en troeven - Particulieren & Professionals

HET GEBRUIK EN DE TROEVEN VAN AARDGAS

Besparen van tijd en geld

Het is moeilijk om een energiebron te vinden die nog veelzijdiger en voordeliger is dan aardgas.

Klik door naar het voordeel van uw keuze

Aardgas kan gebruikt worden voor de verwarming, warm water, de keuken, de verplaatsingen met de wagen en zelfs voor de klimaatregeling. En bovendien hoeft u er zelfs geen voorraad van in te slaan!

Uw aardgasuitrusting past zich aan uw behoeften van kelder tot zolder aan. U kunt kiezen voor radiatoren of convectoren, voor een wand- of vloerketel, voor een geïntegreerde of afzonderlijke productie van warm water. Aardgas past zich aan alle interieurs aan en aangezien u geen tank nodig heeft, wint u plaats bij u thuis !

Aardgas produceert 25 tot 50% minder broeikasgas dan bepaalde fossiele brandstoffen, erg weinig stikstofoxide en geen enkele andere vervuilende stof.

Wanneer u aardgas gebruikt, hoeft er geen tankwagen meer bij u langs te komen met brandstof. Het wordt vervoerd via ondergrondse leidingen en is reeds vlakbij.

Dankzij nieuwe ketels kunt u een rendement van 108% bereiken met veel minder onderhoud.

Met aardgas geniet u van een betaling die over het ganse jaar gespreid wordt en die dekt wat u werkelijk verbruikt. U hoeft niet langer op voorhand te schatten hoeveel brandstof u nodig zult hebben om rustig de winter door te komen. Aardgas past zich aan uw situatie aan.

Comparez les offres des différents fournisseurs d'énergie afin de payer votre gaz naturel au meilleur prix.

In tegenstelling tot wat algemeen aangenomen wordt, vat aardgas niet makkelijk vuur en is het niet toxisch wanneer het vermengd wordt met lucht.

Het lost op bij een lek en dankzij een zeer uitgesproken geuradditief zult u snel merken wanneer er een probleem is. Het transport, de aansluitingen en de uitrustingen worden onderworpen aan zeer strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Het netwerk wordt regelmatig gecontroleerd om u de grootst mogelijke veiligheid te garanderen en een wachtdienst staat 24u/24 - 7d/7 ter beschikking.

Au niveau de votre installation, vous pouvez faire confiance à l'un de nos chauffagistes partenaires.

Aardgas kan makkelijk gecombineerd worden met zonnepanelen, een warmtepomp of een microwarmtekrachtkoppelingssysteem.


Ik gebruik aardgas voor alles! Mijn verwarming, mijn warm water en vooral in de keuken !

Ivan M., Wavre