In alle sereniteit verhuizen - Particulieren & Professionals

Un couple en train de déménager se regarde amoureusement

In alle sereniteit verhuizen

U verhuist?

Hier vindt u enkele tips om de overdracht optimaal, zonder zorgen en vooral zonder onderbreking van uw elektriciteits- of aardgastoevoer te laten verlopen.

U verlaat uw huidige adres ?

  • We raden u aan uw meters open te laten en het energieovernamedocument in te vullen. Laat het medeondertekenen door de volgende huurder of eigenaar van het gebouw (of zijn mandataris) en neem contact op met uw energieleverancier.
  • U heeft het formulier niet kunnen laten invullen en medeondertekenen? We raden u dan aan ORES te vragen de meters af te sluiten. Zo vermijdt u ook dat het latere verbruik op uw naam gefactureerd zal worden. 
  • U bent een beschermde klant? Vul dit formulier in en stuur het via e-mail, met de post of per fax naar ORES. Op die manier blijft u bij een verhuizing elektriciteit en/of aardgas ontvangen via uw distributienetbeheerder (als sociale leverancier).

U verhuist naar een nieuw adres

  • Wanneer de meters open zijn, kunt u het energieovernamedocument invullen en mee laten ondertekenen door de vorige bewoner of de eigenaar van het gebouw (of zijn mandataris). Raadpleeg vervolgens uw energieleverancier
  • Wanneer de meters afgesloten zijn, dient u contact op te nemen met een energieleverancier (voor elektriciteit of gas) om snel een leveringsovereenkomst af te sluiten. Wanneer uw contract met uw leverancier geofficialiseerd is, neemt u contact op met ORES om de meter(s) te laten openen. Bel het nummer 078/15.78.01 (keuze 1 - werken) om uw prijsofferte te ontvangen en uw afspraak te plannen in minder dan 5 minuten.

U bent verhuisd naar een woning waar een budgetmeter geïnstalleerd is. Wat te doen?

Raadpleeg onze brochures elektriciteit en aardgas.

IK VERHUIS NAAR EEN WONING DIE REEDS OVER ZONNEPANELEN BESCHIKT. HOE KAN IK HET PROSUMERTARIEF GENIETEN?

U dient dit formulier te downloaden, in te vullen en naar ons terug te sturen.

Verhuizen zonder zorgen !

Vul dit document in en neem contact op met uw energieleverancier.

Download het formulier voor energieovername

Uw nieuwe adres is niet aangesloten: hier vindt u de te ondernemen stappen : hier vindt u de te ondernemen stappen.