In alle sereniteit verhuizen - Particulieren & Professionals

Un couple en train de déménager se regarde amoureusement

In alle sereniteit verhuizen

U verhuist?

Hier vindt u enkele tips om de overdracht optimaal, zonder zorgen en vooral zonder onderbreking van uw elektriciteits- of aardgastoevoer te laten verlopen.

U verlaat uw huidige adres ?

  • We raden u aan uw meters open te laten en het energie-overname formulier in te vullen. Laat het medeondertekenen door de volgende huurder of eigenaar van het gebouw (of zijn mandataris) en neem contact op met uw energieleverancier.
  • U heeft het formulier niet kunnen laten invullen en medeondertekenen? We raden u dan aan ORES te vragen de meters af te sluiten. Zo vermijdt u ook dat het latere verbruik op uw naam gefactureerd zal worden. 

U verhuist naar een nieuw adres

  • Wanneer de meters open zijn, kunt u het energie-overname formulier invullen en mee laten ondertekenen door de vorige bewoner of de eigenaar van het gebouw (of zijn mandataris). Raadpleeg vervolgens uw energieleverancier. 
  • Wanneer de meters afgesloten zijn, dient u contact op te nemen met een energieleverancier (voor elektriciteit of gas) om snel een leveringsovereenkomst af te sluiten. Wanneer uw contract met uw leverancier geofficialiseerd is, neemt u contact op met ORES om de meter(s) te laten openen. Bel het nummer 078/15.78.01 (keuze 1 - werken) om uw prijsofferte te ontvangen en uw afspraak te plannen in minder dan 5 minuten.

U bent verhuisd naar een woning waar een budgetmeter geïnstalleerd is. Wat te doen?

Raadpleeg onze brochures elektriciteit en aardgas.

Verhuizen zonder zorgen !

Vul dit document in en neem contact op met uw energieleverancier.

Download het formulier voor energieovername

Uw nieuwe adres is niet aangesloten: hier vindt u de te ondernemen stappen : hier vindt u de te ondernemen stappen.