Werken bij ORES

Toepassing

Dankzij de onlineregistratie beschikken we over informatie die niet systematisch op uw CV voorkomt (bijvoorbeeld uw verwachtingen op het vlak van locatie, uw beschikbaarheid, uw informaticakennis...). Deze gegevens helpen ons uw kandidatuur op een meer volledige manier te verwerken.

Bovendien hebt u dankzij een persoonlijk wachtwoord met enkele klikken toegang tot uw sollicitatiedossier en kunt u erg makkelijk uw CV bijwerken.

U kunt ook snel uw interesse in een bepaalde functie aanduiden. Wanneer uw profiel reeds werd aangemaakt, dient u inderdaad enkel op de jobaanbieding die u interesseert te klikken, klik op 'solliciteren' en geef uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in. Uw kandidatuur wordt voor de job waarvoor u solliciteert wordt in overweging genomen.

Over het algemeen rekruteren voor voltijdse functies, zowel voor administratief als technisch personeel.

Selectieprocedure

We raden sollicitanten aan een halve dag te voorzien voor de bekwaamheidsbeoordeling, die bestaat uit psychotechnische tests en het eventuele gesprek dat daarna volgt.

De bekwaamheidsbeoordelingen worden systematisch om 8u30 of 12u30 ingepland.

Kandidaten die een selectieprocedure doorlopen bij ORES worden doorgaans uitgenodigd de test en het eerste gesprek op volgend adres te doen:

Avenue Albert Ier, 19

5000 Namur

Om het plan te zien, klikt u hier.

Ja, met de trein, de bus of te voet.

Ja.

Dankzij de onlineregistratie beschikken we over informatie die niet systematisch op uw CV voorkomt (bijvoorbeeld uw verwachtingen op het vlak van locatie, uw beschikbaarheid, uw informaticakennis...). Deze gegevens helpen ons uw kandidatuur op een meer volledige manier te verwerken.

Bovendien hebt u dankzij een persoonlijk wachtwoord met enkele klikken toegang tot uw sollicitatiedossier en kunt u erg makkelijk uw CV bijwerken.

U kunt ook snel uw interesse in een bepaalde functie aanduiden. Wanneer uw profiel reeds werd aangemaakt, dient u inderdaad enkel op de jobaanbieding die u interesseert te klikken, klik op 'solliciteren' en geef uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in. Uw kandidatuur wordt voor de job waarvoor u solliciteert wordt in overweging genomen.

Over het algemeen rekruteren voor voltijdse functies, zowel voor administratief als technisch personeel.