Activiteitensector

Wij zijn nooit veraf! Om u snel en efficiënt te helpen vindt u ons in een dertigtal vestigingen in Wallonië. Ongeacht of u in de stad of op het platteland woont: wij zijn er om u te helpen en de duurzame economische ontwikkeling van uw regio te ondersteunen.

2023 08 02 ORES Instalation Compteur Gaz 087 Web V2

Onze activiteitensector strekt zich uit over alle gemeenten die op het gekleurde deel van deze twee kaarten voorkomen.

In een snel evoluerende wereld zorgt ORES er als toonaangevende Waalse distributienetbeheerder voor dat wat iedereen vanzelfsprekend vindt, dagelijks mogelijk blijft: elektriciteit, aardgas, gemeentelijke openbare verlichting, elke dag opnieuw, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Als lokale onderneming voor openbare dienstverlening komt ORES tegemoet aan de verwachtingen van gezinnen, bedrijven en lokale overheidsstructuren in 75% van de gemeenten in Wallonië. ORES doet dit door kwaliteit, toegankelijkheid en een snelle dienstverlening te garanderen en door de tarieven betaalbaar en billijk te houden.

De knowhow, professionele aanpak en expertise van de 2.700 medewerkers en medewerksters van ORES vormen de basis van de oplossingen die aan de klanten worden aangeboden, met één doel: " energie gemakkelijker maken, het leven gemakkelijker maken".

Gegevens

ORES

Avenue Jean Mermoz, 14

6041 Gosselies

BTW-nummer 0897436971