Waarom samenwerken met ORES?

Design Sans Titre (6)

Gagnant-gagnant

Win-win relatie

ORES wil aan haar externe dienstverleners een “win-win” samenwerking aanbieden om samen een gestructureerd kader van regels en voorschriften op te stellen, die geharmoniseerd worden toegepast.

Dit kader bestrijkt uiteenlopende domeinen: zowel administratieve procedures als methodes, opleidingen, continue procesverbetering, technische specificaties, klantenbenadering, toepassing van het MVO-beleid van onze ondernemingen, enz. Dit kader moet zowel door de externe dienstverleners als door ORES worden nageleefd.

Alle partijen staan immers voor dezelfde uitdaging: de klanten kwaliteitsvolle diensten verlenen.

Environnement stable

Stabiele omgeving

Als gereguleerde organisatie was ORES altijd al in staat om haar dienstverleners een stabiele, gestructureerde en geharmoniseerde werkomgeving te bieden, die bevorderlijk is voor veilige en kwaliteitsvolle werkgelegenheid.

In ruil hiervoor verwacht ORES van haar dienstverleners een correct evenwicht tussen prijs, veiligheid, kwaliteit en imago.

Succès

Imago

ORES doet elke dag een beroep op de knowhow en expertise van externe dienstverleners. Zij dragen fundamenteel bij tot het imago en het succes van ORES ten opzichte van alle stakeholders (klanten, gemeenten, aandeelhouders, regulator, enz.).

Verwante onderwerpen